Enerji Verimliliği ve İnşaat Tadilatı Çevre Dostu Çözümler

Enerji Verimliliği ve İnşaat Tadilatı Çevre Dostu Çözümler

Enerji Verimliliği ve İnşaat Tadilatı Çevre Dostu Çözümler

Modern çağda yapılarda eski yeni ayrımını ortadan kaldırmak, hayalini kurduğunuz yapıya kavuşmak mümkün. İnşaat tadilat hizmetleri ile dört duvarlı bir yapıyı kusursuz bir yaşam alanına çevirebilirsiniz. Ev ya da iş yeri satın alacak olan kişiler tadilat yaptırmak üzere hareket ediyor artık. İstenilen büyüklükte yapı bulunduysa gerisi inşaat tadilatları ile halledilebiliyor. İç ve dış cephede hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor, yapı dekorasyonu sağlanıyor.

Evkon Yapı, inşaat tadilat hizmetleri ile hem mevcut yapılardaki dekorasyon ve dış cephe çalışmalarında görev alıyor hem de sıfırdan yapılan inşaatlarda çok yönlü bir yapı tadilatı uyguluyor. Tadilat çalışmalarında modern ve gelişmiş teknoloji aktif kullanılıyor. Yapıdaki en ufak değişikliği bile dijital ortamda tasarlamak, sonucu görmek mümkün. Evkon Yapı, müşterilerine memnun edici sonuçlar sunmak için modern çözümlerden yararlanıyor.

İnşaat tadilatında neler yaptırabilirsiniz?

İnşaat tadilatı temelde üç aşamadan oluşuyor; proje etüdü, ruhsat ve imalat. Bu üç aşama ise kaba ve ince inşaatı ifade ediyor. İnşaat tadilatının sorunsuz, profesyonel ilerleyebilmesi için aşamaların doğru uygulanması gerekiyor.

Proje etüdü: İnşaatların hayata geçirilmeden önceki, aslında ilk aşamasıdır. Dayanıklı, sağlıklı, sağlam temelli bir inşaat için gerekli olan bu ilk aşamada proje planlaması gerçekleştirilir.

Ruhsat: İnşaatlar için yapı ruhsatı almak meşakkatli bir süreçtir. Bu süreci profesyonel ellere teslim etmek hızlı sonuçlar verir. Evkon Yapı bu konuda uzman ekibiyle titiz bir hizmet veriyor.

İmalat: Hammadde üretiminde imalat kalitesi ciddiyet ister. Kalitesiz her malzeme inşaatın dayanıklılığını olumsuz etkiler. İmalat sürecinde yapıya ve çevreye duyarlı, kaliteli malzeme üretimi gerçekleştirilir.

Dekorasyon: İnşaat tadilatlarında iç ve dış cephe uygulamalarının temelinde doğru dekorasyon yatar. Dekoratif, şık ve işlevsel sonuçlar almak yapının değerini artırır. Evkon Yapı, bu konuda benzersiz bir proje hizmeti veriyor.

2021 inşaat tadilat maliyeti

2021 inşaat tadilat maliyeti değişkendir. Hammadde üretimi, işçilik, dekorasyon, ruhsat, proje geliştirme gibi birçok unsur fiyatı doğrudan etkiliyor. İşbu sebeple inşaat tadilat masrafları hakkında projeye özel fiyat çıkartılıyor, teklifler hazırlanıyor. Bu konuda bir hizmete ihtiyacınız varsa ya da bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.