Beykoz'da Villanızı Yenileme ve Dekorasyon Lüks Yaşam Alanı Tasarımı

Beykoz'da Villanızı Yenileme ve Dekorasyon Lüks Yaşam Alanı Tasarımı

Beykoz'da Villanızı Yenileme ve Dekorasyon Lüks Yaşam Alanı Tasarımı

Lüks ve konforlu konut anlayışının temsilcisi olan villalar, iyi bir dekorasyonla kusursuz bir yaşam alanına dönüşebiliyor. Beykoz villa tadilat dekorasyon ekibimiz, anahtar teslim villa dekorasyon hizmetlerinde; kaliteli, sağlıklı, konforlu, modern, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla proje geliştiriyor, villa sahiplerine uzun ömürlü şık bir dekorasyon sunuyor. Villa dekorasyon örnekleri incelemelerinde hayran bırakan detaylar, şık eşya seçimleri, doğru aydınlatma sistemleri, doğru eşya konumu villanın değerini manevi değerini öne çıkarıyor. Beykoz villa tadilat dekorasyon projelerimizde, emlak değeriyle birlikte ev sahiplerinin manevi huzurunu sağlamada ve villaların konforunu yükseltmede etkili bir çalışma yürütüyoruz. Villa sahipleri, lüks yaşam konutlarında dekorasyonla da bu lüksü hissetmeye başlıyor.

Villa Tadilat Dekorasyonunda Neler Yapılır?

Villalar lüks hatta ultra lüks detaylara sahiptir. Bu lükse kavuşmak için incelikli bir villa tadilat – dekorasyon yapılıyor. Beykoz villa tadilat ve dekorasyon projelerinde kusursuz çözümler sunan ekibimiz, çalışmalarda neler yapıldığını özetliyor, işte detaylar;

Kapı – pencere değişimleri

Villa dekorasyonunda hangi tarz tercih edildiyse kapı – pencere gibi demirbaş bölümler bu tarza uygun şekilde değiştirilir ya da renginde, dokusunda yenilikler yapılarak dekorasyona uygun hale getirilir. Villalarda kış bahçesi, teras gibi ek yaşam alanları varsa ise yine bu alanlarda dış etkenlere dirençli tadilatlar yapılır, dekorasyona müdahale edilir.

Zemin, duvar, tavan uygulamaları

Lüks villa dekorasyonlarının cezbedici detayları zemin, duvar ve tavan uygulamalarında yatıyor. Duvarlarda genellikle duvar kâğıdı kullanılır ancak bu kağıtlar sıradan değil çok özellikli, modern baskılardan oluşur. Çoğu zaman villa dekorasyonu konsollar, sütunlarla desteklenir, ihtişamlı görüntüler elde edilir. Aynı şekilde tavanlarda da önce tadilat sonra şık uygulamalar yapılır. Tavanlarda sanat eserlerini, modern çizgileri, geleneksel sanat anlayışını yansıtan motifler görmek bile mümkündür.

Villa dış cephe yenileme ve güçlendirme çalışması

Beykoz villa tadilat dekorasyon hizmetlerimizin odak noktasında dış cepheler yer alıyor. Villalar önce dış görüntüsüyle kendini yansıtıyor. Villanın mimarisini güçlendiren, estetik yönünü zenginleştiren dış cephe, imza niteliği taşıyor. Düz renk sıradan duvar görünümüne sahip bir villa ile renkli, özel taş kaplamalı bir villa arasında bariz fark vardır. Tasarım ve mimar ekibimiz, dış cephe uygulamalarında villaların daha iyi bir çehreye kavuşmasını sağlıyor.

Peyzaj tasarım ve bakım desteği

Villa tadilat ve dekorasyon çalışmaları genellikle iç – dış mimariyi, yapı çalışmalarını kapsıyor ancak komple villa tadilat & dekorasyon hizmetlerinde peyzaj hizmetinden de yararlanıldığı görülüyor. Villaların her yönüyle cezbedici bir yaşama kavuşmasında bahçenin, bahçe düzenlemesinin rolü büyük. Bahçede geçirilen zamanı huzurlu kılan, görsel ahengiyle kişiye yaşam enerjisi veren bahçeler Beykoz villa tadilat ve dekorasyon ekibimizi müdahalelerinden yararlanıyor.

Mobilya yenileme ve onarım uygulamaları

Lüks villalardaki mobilyalar çok dikkat çekicidir. Ama bazen mobilyalar eskiliğiyle villa yaşantısında tezatlık oluşturur. Beykoz villa tadilat ve dekorasyon ekibimize göre mutfak – banyo – tuvalet – antre bölümlerinde yer alan mobilyalar mutlaka yenilenmeli, villanın genel havasına uygun bir tasarımla dekorasyona dahil edilmelidir.