Mutfak Yenileme

Mutfak Yenileme

Mutfak Yenileme

Mutfak Yenileme konusunda ihtiyacı olan birçok kişinin ziyaret ve tercih ettiği Evkon Yapı ve Ticaret Limited Şirketi fiyat anlamındaki uygunluğu ve alanındaki profesyonelliği ile tercih edilen firmalar arasında ilklerde yerini almıştır. Mutfak yenileme konusunda birçok insan farklı tarzda mutfak tasarımları sevmekte ve tercih etmektedir. Bu mutfak çeşitlerini genel anlamda Ada Mutfak, Küçük Mutfak, Açık Mutfak ve Sade Mutfak olmak üzere listeleyebiliriz.

Ada Mutfak

Ada Mutfaklar bir tasarım biçiminden ziyade kullanım kolaylığı sunan ve mutfağınıza kimlik katan bir seçimdir. Mutfaklardaki depolama alanlarının artışında ve yemek hazırlama sırasında işlevselliğiyle sizlere büyük kolaylıklar sağlayan Ada Mutfak sizlere modern bir mutfağa sahip olmanın da mutluluğunu sunacaktır.

Küçük Mutfak

Küçük Mutfak diye tabir edilen bu mutfaklar genelde mutfağı dar olan evler için dekorasyon konusunda farklı tekniklere ve materyallere başvurulan mutfak türüdür. Genellikle beyaz ve kahverengi tonlarının tercih edildiği küçük ve dar mutfaklar işlevselliği yüksek ve pratik olan mobilyalar ile daha kullanılabilir hale getirilerek tasarlanmaktadır.

Açık Mutfak

Açık Mutfaklar salon ve mutfağın birlikte olduğu halk ağzında ‘Amerikan Mutfak’ diye tabir edilen mutfak türleridir. Mutfağınızda yemeklerinizi hazırlarken salondaki çocuğunuzun gözünüzün önünde olduğu iki oda arası engelin olmadığı bu mutfak türü sık tercih edilen mutfak türü ülkemizde oldukça tercih edilmektedir.

Sade Mutfak

Sade Mutfak İskandinav mutfak veya minimalist mutfak olarak da bilinen, genellikle beyaz renklerin tercih edildiği aksesuar ve fazla mobilya kullanımının olmadığı bir mutfak türüdür. Işık kullanımı ve dolap, döşeme, duvar renklerinde kullanılan yumuşak renkler ile tamamen sadelik amaçlanır.

Mutfak Yenileme konusunda genel anlamda önemli olan şeyler ise şu şekilde listelenebilir;

  • Mutfağın aldığı gün ışığı ve kullanılan renklere göre aydınlatma tercihi,
  • Mutfakta konsepte uygun, kullanılan ışığa ve renklere göre döşeme tercihi
  • Mutfakta geçirilecek uzun zamana göre seçilen mobilya ve sandalyeler
  • Suya dayanıklı duvar döşemesi ve doğru mobilya seçimi
  • Mutfağa uygun tesisat döşenmesi ve tadilat işlemleri

Bu tür seçenekler konusunda bilgiler almak için Evkon Yapı ve Ticaret Limited Şirketi’nin sitesini ziyaret edebilir ve sitede bulunan iletişim kısmından bizler ile iletişime geçebilir hizmetlerimiz konusunda fiyat bilgisi alabilirsiniz.