Maltepe Daire Yenileme

Maltepe Daire Yenileme

Maltepe Daire Yenileme

Yaşadığınız dairenin eksiklikleri gün geçtikçe artıyor veya mevcut özellikleri eskimeye, yıpranmaya başlıyorsa vakit kaybetmeden iç mimarlık desteği ile yenileme çalışmaları yapabilirsiniz. Maltepe daire yenileme hizmetleriyle şehrin her köşesinde yeni yaşam alanları inşa eden iç mimarlarımız ve proje ekibimiz, yenilikçi trendlere göre hareket ediyor, hayalini kurduğunuz dairelerde yaşamanızı sağlıyor.

Her ev bir süre sonra eskimeye başlıyor. Bazen eşyalar göze çarpıyor demode kalıyor bazen duvarlar dökülüyor. Evkon Yapı, İstanbul halkını yenilikle tanıştırıyor eskiyen evleri modern ve güvenli yapılara dönüştürüyor. Üstelik bütçe limitlerini aşmıyor, ekonomik adımlarla ilerliyoruz. Maltepe daire yenileme size beklediğiniz fırsatları sunuyor, evinizi profesyonellerle yepyeni görünüme kavuşturmanıza yardımcı oluyor.

Dairenizde ne gibi yenilikler yaptırabilirsiniz?

Evinizde birtakım yenilikler istiyor ancak nereden, nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız en doğrusunu yapın iç mimarlara danışın. Evkon Yapı’nın deneyimli iç mimarları keşif yaparak nelere ihtiyaç olduğunu anında belirliyor, evlerin daha fonksiyonel ve rahat olmasını sağlıyor. Peki, bu süreçte neler yapılıyor? Evinizde neleri yenileyebilirsiniz? İşte en çok tercih edilen yenilikler;

  • Evlerin duvarları genellikle ilk taşınılan zamanda boyanıyor sonrasında rötuşlarla devam ediliyor, keskin değişimlerden kaçınılıyor. Maltepe daire yenileme ekibimiz duvar bakımı yaparak yeni renklerle hareket ediyor.
  • Banyo – tuvalet – mutfak kritik alanlardır. Bu bölümlerde yenilik evin havasını değiştiriyor. Özellikle mutfak mobilyalarının yenilenmesi bir noktadan sonra elzem oluyor. Bu üç alanda yapılacak temel yenilik ise tesisatla ilgilidir. Tesisatın tadilat esnasında kontrol edilip ihtiyaç varsa değişilmesi büyük kolaylık sağlıyor.
  • Zemin ve tavanlarınızı eleştirel gözle inceleyin; sizce ne durumdalar? Modern parkeler, zarif ve yenilikçi fayanslar, şık asma tavan tasarımları dairelerin sıfır görünmesini sağlıyor.
  • Vestiyer/portmanto gibi demirbaşların bulunduğu antreler mutlaka yenileniyor. Koyu, eski, hantal mobilyalar varsa modern tasarımlarla ferah alan yaratılıyor.
  • Oturma grubu, TV ünitesi gibi mobilyalar ve halı, perde vb. ev tekstil ürünleri Maltepe daire yenileme çalışmalarının odak noktası diyebiliriz. Ancak ürünleriniz yeniyse ya da değiştirmek istemiyorsanız dert etmeyin, tasarım ekibimiz mobilyalarınıza uygun yenileme yapabilir.

Maltepe Daire Yenileme Bütçesi

Maltepe daire yenileme maliyeti her projede değişiyor. Müşterilerimiz bize bütçesini belirterek bu bütçe dahilinde yapılabilecek değişimleri gerçekleştirmemizi isteyebiliyor. Firmamız, dairelerde keşif yaptıktan sonra fiyat teklifi oluşturuyor. Temel çalışma prensibimiz bu şekildedir. Bu yüzden ortalama dahi fiyat vermek mümkün değildir. Bizimle iletişime geçerek bütçenize uygun tadilat – yenileme yaptırabilir ya da en uygun fiyat teklifi fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz.