Şile'de Dış Cephe Mantolama Evinizi Isıtın, Enerjiyi Koruyun

Şile'de Dış Cephe Mantolama Evinizi Isıtın, Enerjiyi Koruyun

Şile'de Dış Cephe Mantolama Evinizi Isıtın, Enerjiyi Koruyun

Bina dış yüzeylerinin kompozit yalıtım malzemelerinin kaplanması tekniği ile yapılan ısı yalıtım uygulamasına mantolama denilmektedir. Mantolama işlemi hem yeni binaların inşaatında hem de eski binaların enerji verimliliği performansını arttırabilmek için yapılmaktadır. Mantolama, en çok tercih edilen dış cephe ısı yalıtımı uygulamasıdır.

Şile dış cephe mantolama işlemi yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Evkon Yapı ve İnşaat LTD. ŞTİ. şirketi, sizler için en kaliteli ve en verimli mantolama işlemlerini yapmaya son sürat devam etmektedir.

Şile Dış Cephe Mantolama Avantajları

Şile dış cephe mantolama işlemleri, kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajlar aşağıdaki gibidir:

  • Dış cephe mantolama işlemleri sayesinde yaz aylarında ısı kazançlarını, kış aylarında da ısı kayıpları önlenir ve böylece enerji tasarrufu sağlanır.
  • Dış cephe mantolama, konforlu ve sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulmasına katkı sağlamaktadır.
  • Mantolama işlemleri sayesinde binalar kar, yağmur ve benzeri atmosferik etkilerden korunur ve binanın ömrünün uzatılmasını sağlar.
  • Dış cephe mantolama işlemleri sayesinde binalarda oluşabilecek olan çatlaklar ve hasarlar önlenir.
  • Dış cephe mantolama işlemleri ile duvarlarda korozyon oluşumu engellenir.
  • Mantolama işlemleri ile nem ve küf oluşumları önlenir.
  • Dış cephe mantolama ile ısı ve su yalıtımı sağlanır.
  • Dış cephe mantolama ile yakıt tasarrufu sağlanır.

Hepsi ve daha fazlası için Evkon Yapı ve İnşaat LTD. ŞTİ. şirketini takip edebilirsiniz.

Şile Dış Cephe Mantolama Bileşenleri

Şile dış cephe mantolama işlemlerinin çeşitli bileşenleri bulunmaktadır. Bu bileşenler arasında ısı yalıtım levhaları, yapıştırma harçları, sıva harçları, dekoratif sıva harcı, donatı filesi, köşe profilleri, mantolama dübeli ve subasman profili yer almaktadır. Mantolama işlemlerinde oldukça sık kullanılan bu ürünler, kaliteli ve sağlam bileşenlerdir. Şile dış cephe mantolama fiyatları da bu bileşenlerin kullanılmasına göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebeplerden ötürü de Şile dış cephe mantolama fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Şile dış cephe mantolama fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi alabilmek için Evkon Yapı ve İnşaat LTD. ŞTİ. şirketi ile iletişime geçebilir ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.